Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود غفارپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از آزادسازی سهام عدالت، افرادی که تمایلی به در دست گرفتن مدیریت مستقیم سهام خود نداشتند، درواقع وکالت و مدیریت سهام خود را به شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان واگذار کرده‌اند، به این معنا که به‌اندازه ارزش سهام عدالت خود، بخشی از سهام شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان محل اقامت خود را در اختیار خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در صورتی که فردی نسبت به انتخاب روش مستقیم سهام عدالت اقدام نکرده باشد، به‌صورت پیش‌فرض روش سهامداری غیرمستقیم برای این فرد انتخاب‌شده است و درواقع این فردبه‌شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان وکالت می‌دهد تا سهام وی را مدیریت کرده و سود آن را پس از واریز به‌حساب شرکت، به‌حساب فرد واریز کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان غربی ادامه داد: در این استان، ۲ میلیون و ۲۷۷ هزار و ۷۸۹ نفر مشمول سهام عدالت شده‌اند که از این تعداد، یک میلیون و چهار هزارو ۵۵۶ نفر روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند.

غفارپور افزود: همچنین یک میلیون و ۲۷۳ هزار و ۲۳۳ نفر در حال حاضر سهامدار شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان آذربایجان‌غربی هستند که الزامی است این افراد با ثبت‌نام در سامانه سجام، احراز هویت خود را انجام دهند.

وی اظهار کرد: تاکنون ۳۵.۲ درصد از مشمولان سهام عدالت در استان آذربایجان‌غربی در سامانه سجام ثبت‌نام کرده‌اند.

وی گفت: با توجه به محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، مردم می‌توانند از طریق گوشی‌های هوشمند در سامانه سجام ثبت‌نام کنند و نیازی به حضور در دفاتر پیشخوان دولت نیست.

برچسب‌ها سجام سهام عدالت سامانه سجام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سجام سهام عدالت سامانه سجام سجام سهام عدالت سامانه سجام اخبار کنکور شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان سامانه سجام ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی

در ادامه گام‌های اجرایی برنامه تحول بانک دی، ابلاغی از سوی بانک مرکزی با موضوع کاهش شناوری سهام و افزایش سرمایه نقدی، 15 درصد از سهام خزانه بانک دی به سازمان اموال و املاک کوثر واگذار می‌شود.

به گزارش پارسینه در ادامه گام های اجرایی برنامه تحول بانک دی، ابلاغی از سوی بانک مرکزی با موضوع کاهش شناوری سهام و افزایش سرمایه نقدی، طی توافق فی ما‌بین بانک‌دی و سازمان اموال و املاک کوثر به نمایندگی از بنیاد شهید و امور ایثارگران ، مقرر شد 15 درصد از سهام خزانه بانک دی، طی سه مرحله و به قیمت کارشناسی با شرایط 10 درصد نقد‏/ املاک معوض و مابقی بصورت اقساط شصت ماهه با نرخ سود ابلاغی بانک مرکزی به سازمان مذکور واگذار گردد. 

بدین منظور ارزیابی کارشناسی سهام بانک دی توسط کارشناسان رسمی در دست اقدام است که به محض حصول نتیجه، مراتب از طریق سامانه کدال اطلاع رسانی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • جدیدترین هالیوودی فوتبال انگلیس؛ ویل فرل سهام لیدز را می‌خرد
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟