Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: بیش از یک میلیون و ۴۹۲ هزار مازندرانی شیوه غیرمستقیم را برای آزادسازی سهام عدالت گزینش کردند ودر روزهایی که حال و روز کرونایی استان خوب نیست باید در صف‌های طولانی دفاتر پیشخوان دولت و کافی نت‌های سه درچهار متری بایستند و احراز هویت شوند.

مازندران برای خروج از وضعیت قرمز کرونایی تاکنون تاوان زیادی به قیمت از دست رفتن جان شیرین بسیاری از ساکنانش را پرداخت کرده و اینک که کرونا نارنجی شد، بازی جدیدی از سوی دولت شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از یک سو وزارت بهداشت توصیه می‌کند مردم تاجایی که امکان دارد از منزل خارج نشوند و از حضور در اماکن شلوغ پرهیز کنند و از سوی دیگر وزارتخانه‌ای دیگر مردم را دعوت به تسریع درثبت در سجام و احراز هویت می‌کند.

کافی نت‌ها و دفاتر پیشخوان مازندران در روزهای گذشته جایی برای سوزن انداختن نداشت و برخی شنیده‌ها حاکی از صف و نوبت فروشی برای سجام دارد.

اهالی روستاهای کوهستانی بخش کجور این روزها مجبورند چندصدهزار تومان هزینه کنند تا یک شماره شبا و سجام دریافت کنند، روستایانی که از مناطق دور دست پیاده و سواره خود به شهرهای پول و کجور می‌رسانند و تا پاسی از شب در سرمای سوزان منتظر می‌مانند تا بتواند جواز ثبت نام در سجام را دریافت کنند.

مصائب ثبت نام سجام

حاجی نجفی از روستاییان بالادست کجور و از روستای چمرکوه است که به هزار زحمت با پای پیاده خود را به دفتر پیشخوان درشهر کجور رسانده است، می‌گوید: حدود دو ساعت پیاده روی کردم و مسیر کوهستانی را که هیچ خودرویی در این فصل سال در آن تردد ندارد را طی کردم و به دفتر پیشخوان آمدم.

وی با اظهار اینکه پس از چند ساعت معطلی در صف و قطعی مکرر برق و اینترنت، نوبت به من رسید، ادامه داد: متأسفانه سیم کارت تلفن به نام من نبود و برخی مدارکم دارای نقص بود و دوباره مجبورم این مسیر کوهستانی را طی کنم.

اوضاع در شهرهای مازندران هم چندان خوب نیست و در سرمای سوزان زمستان، مرد و زن صف تشکیل دادند و شلوغی صف تا پیاده روهای هم کشیده شده است. یک شهروند ساروی که در خیابان فرهنگ برای احراز هویت و سجام به صف ایستاده بود، افزود: مردم باید کلی هزینه کنند و در نهایت دولت یک سود ناچیزی بابت سهام عدالت پرداخت کنند.

محمد احمدی با اظهار اینکه کافی نت‌ها هر روز شلوغ هست و برخی‌ها هم در این آشفته بازار اقدام به نوبت فروشی می‌کنند، گفت: باید زیرساخت‌های اینترنتی برای سامانه سجام توسعه یابد تا مردم برای دریافت و تکمیل ثبت نام مجبور به حضور در صف‌های طولانی و در شرایط کرونایی نباشند.

در عین حال جمعی از سهامداران از مسئولان امر خواستند تا ثبت نام در سامانه سجام سهل الوصول تر باشد و تدبیر لازم در این بخش داشته باشند.

یک شهروند با اظهار اینکه در سجام ثبت نام کردیم و ۶۰ درصد سهام عدالت را به فروش رساندیم اما هنوز وجه آن را کامل دریافت نکردیم و به صورت خردخرد واریز می‌شود.

عسگر توکلی رئیس هیئت مدیره تعاونی‌های سهام عدالت کشور در این زمینه به خبرنگار مهر می‌گوید: در گذشته که مردم سه نوبت سود سهام عدالت را دریافت کردند با چنین مشکلات کنونی و ثبت نام در سامانه مواجه نبودند.

وی با تاکید براینکه در توزیع سود سهام عدالت، سامانه شبا و سجام نداریم، گفت: قبلاً سود سهام عدالت کارمندان به حساب حقوقی آنها و سود روستاییان نیز از طریق دهیارها و شوراها پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد: در حال حاضر سهامداران برای ثبت نام در سجام با مشکلات عدیده ای روبرو هستند و دسترسی لازم ندارند.

این درحالی که سید اسماعیل هاشمی مدیرکل امور اقتصادی مازندران نیز با بیان اینکه قبلاً سود سهام عدالت از طریق سامانه‌ای اس ای پرداخت می‌شد و زمان طولانی سپری می‌شد، گفت: از طریق سامانه سجام همه سهامدارانی که شیوه غیرمستقیم را انتخاب کردند مستقیماً با شرکت سپرده گذاری مرکزی به عنوان مرجع وزارت اقتصاد ارتباط برقرار می‌کنند و در این شرکت مهم نقش آفرین خواهند شد.

از طریق سامانه سجام همه سهامدارانی که شیوه غیرمستقیم را انتخاب کردند مستقیماً با شرکت سپرده گذاری مرکزی به عنوان مرجع وزارت اقتصاد ارتباط برقرار می‌کنند

وی گفت: سامانه سجام دارای دو مرحله ثبت نام و ارائه اطلاعات شبا است و مرحله دیگر که تاحدودی سخت است ولی باید این مرحله یک بار برای همیشه انجام شود تا درصد سجامی استان مازندران را افزایش دهیم.

هاشمی با اظهار اینکه میزان دسترسی مازندران به اینترنت بالاتر از سایر استان‌ها است، گفت: باید با ثبت نام در سامانه سجام، سهم استان را در این سامانه افزایش داد.

وی با اظهار اینکه واگذاری سهام ۳۶ شرکت به مردم واگذار می‌شود، گفت: باید فرایند ثبت نام و گذار صورت گیرد و لازم است مردم یک بار برای همیشه در این سامانه ثبت نام کنند.

وی با بیان اینکه ۱۴ شیوه ثبت نام رایگان و روش‌های احراز هویت رایگان وجود داردف گفت: اگر مردم از طریق کارگزاری‌ها وبانک ها برای احراز هویت وارد شوند، نیازی به پرداخت وجه نیستند.

در عین حال منصورعلی زارعی رئیس مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به شلوغی صف‌های دفاتر پیشخوان وکافی نت‌ها می‌گوید: از یک سو دولت به مردم اعلام می‌کنند از خانه‌ها بیرون نیایند و از سوی دیگر شاهد شلوغی دفاتر پیشخوان‌ها برای ثبت نام در سجام هستیم.

وی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به راحتی با تأمین زیرساخت‌ها و اتخاذ شیوه‌های مناسب می‌توان جلوی این شلوغی‌ها را گرفت و مشکل مردم را برای ثبت نام حل کرد.

شلوغی دفاتر پیشخوان‌ها برای ثبت نام در سجام و کشاندن روستاییان به مناطق شهری و شلوغ از سوی دیگر و ضعف در زیرساخت‌ها و بی اعتمادی مردم به بازار بورس از جمله مشکلات و دغدغه‌های سهامداران عدالت در مازندران است.

کد خبر 5128212

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا سهام عدالت اداره کل امور اقتصاد و دارایی ویروس کرونا بارش برف خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیراز بوشهر گرگان کرمانشاه شیوع کرونا دهه فجر قوه قضاییه شهرکرد مشهد شهرستان کرج ثبت نام در سجام سود سهام عدالت دفاتر پیشخوان برای ثبت نام سامانه سجام احراز هویت کافی نت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۸۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان  گفت: در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه بیش از ۳ هزار کیلومتر راه خاکی و بدون پل و ابنیه فنی وجود دارد که در هر بارندگی راه بیش از ۶۰۰ روستا مسدود می شود. به دلیل حجم بالای ویرانیها و گرفتاری مردم در سیل، به شدت ماشین آلات سنگین نظیر بولدزر، گریدر، لودر، کامیون و سایر ماشین‌آلات راهسازی نیاز است.

معین الدین سعیدی  افزود: اراضی و باغات حاشیه رودخانه‌ها، بندسارها و محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است نیاز فوری است تا وزرات راه، بنیاد مسکن، وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان سایر استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و همچنین خیران درخواست می شود ماشین آلات مورد نیاز را اعزام و مشکلات را کمتر کنند.

وی گفت: سیل بند و دیوار و دایک‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌های وجود ندارد و مردم بشدت در آبگرفتگی‌ها دچار مشکل شده‌اند. تقاضا داریم تا می‌توانید به این منطقه ماشین آلات منتقل کنید تا بتوانیم برای حل مشکلات مردم گرفتار در سیلاب اقدامی بکنیم این سیل تمام شد ولی در هر بارندگی مشکلات مجددا همینهاست.

وی افزود: در منطقه سواحل مکران مخصوصا در چابهار، کنارک، زراباد، قصرقند، نیکشهر و دشتیاری به دلیل حجم خسارت‌ها باید تعداد زیادی از ماشین آلات سنگین باشد تا بتوان تا حدودی این میزان از خسارت‌ها را جبران کرد.

وی خاطر نشان کرد: من از وزیر کشور، استاندار و تمام مسئولینی که در سیل کنار مردم بودند و در منطقه حضور داشتند تشکر می‌کنم و قدردان حضورشان هستیم اما تنها با این رفت و آمدها مشکلی حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌های لازم تامین شود.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پایین دست سد خیرآباد در نیکشهر، مجموعه روستاهای مجتمع فضل الهی و مجتمع حمیری در قصرقند، بخش مرکزی چابهار، بخش باهوکلات و حوزه بریس جاهایی هستند که بیشترین چالش را در تامین آب دارند. مردم تانکرهای آب را ۲ تا ۳ میلیون تومان خریداری می‌کنند و باید تدبیری اندیشیده شود و عملیات اجرایی فوری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: حجم خرابی‌های سیل به گونه‌ای است که عزم ملی و اعتبارات ملی می‌خواهد تا بخشی از این چالش‌ها برطرف شود. در کنارک منازلی را دیدیم که هنوز آب ناشی از سیلاب در داخل آن‌ها تخلیه نشده است.

وی افزود: در بخش بیرها و بخش کهیر بسیاری از خانه‌ها تخریب شده‌اند و هنوز آب در داخل آن‌ها وجود دارد. این مسائل را نمی‌شود نادیده گرفت و باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم سیل زده برطرف شود.

سعیدی خاطر نشان کرد: از وزارت راه، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجموعه بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردم نهاد درخواست دارم کمکی در حوزه تامین ماشین آلات بکنند تا بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی را حل کنیم.

وی افزود: من از تمامی خیرین، رسانه‌ها و کسانی که در سیل اخیر و اسفند ماه در کنار مردم بودند تشکر می‌کنم امیدواریم در این شرایط سخت هم ما را در حوزه تامین ماشین آلات یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رقابت نزدیک مرحله دوم وظایف ما را نیز سنگین‌تر می‌کند
  • خجالت بکشید!
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و نساجی آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و فولاد آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladfc.ir
  • بلیط فروشی بازی سپاهان و استقلال خوزستان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladsepahansport
  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • خسارت سنگین تگرگ به منازل و خودروهای مردم در شهر مرزی! | تصویر
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir